Klient udtalelser

profile-pic

En investering for livet

Efter at have været hos Susanne i en længere periode, da jeg har været voldsomt udfordret af en depression samt stress har jeg genfundet mig selv fuldt og helt. Susanne har støttet mig i min proces hele vejen, og jeg er efter hver eneste session hos hende gået hjem med fornyet energi og tro på, at alting nok skulle gå. Hun har lært mig at tage ansvar for mig selv, sætte grænser og slippe min dybe kontrol i forhold til at skulle have styr på alting. I dag er jeg igen på benene og retur på mit job, men jeg slipper aldrig min forbindelse til Susanne, hun er og bliver min livline… Som min mand og jeg ser det, er hun en investering for livet, og jeg er dybt taknemmelig over min ”nye værktøjskasse” fyldt med metoder til at tage kontrol fra hjertet!

Anna
profile-pic

Spot on og helt ind til benet

Valgte en telefon clairvoyance med Susanne Gemmer og oplevede hvordan Susanne lynhurtigt tunede sig ind på de ting jeg går og tumler med uden at jeg fortalte noget som helst om mine tanker.

Spot on og helt ind til benet kunne hun se hvad der ville virke for mig i forhold til mine issues, og med blid guidning fortalte hun mig om de veje jeg kunne vælge.

Da jeg spurgte om beskeder fra den anden side, kom der op til flere kære sjæle igennem, hver med deres helt personlige besked til mig.

Susanne er en meget dygtig Clairvoyant, selv gennem en telefon. Mine varmeste anbefalinger til hende.

Birthe Vembye
profile-pic

Jeg har bare fået det så godt!

Hej Susanne.

Der er mange der spørger, hvordan kan hun dog gøre det??

Jeg er så glad for at du har hjulpet mig, jeg kan ikke takke dig nok ang. den forfærdelig rysten,

jeg havde i højre side, samt jeg har fået det rigtig fysisk godt og meget mere energi.

Jeg kan ikke takke dig nok for alt det, du har gjort for mig, det er helt fantastisk, jeg har bare fået det så godt.

Mange hilsner fra Ida

Ida
Select Columns Layout
>